Historische foto van Rotterdam Crooswijk.
Aan illustratie van de heer Jan van Lint

Het verhaal van Citadel

Citadel Aannemingsbedrijf B.V. is in 2013 opgericht door de heer Jan van Lint, geboren in 1941 te Rotterdam-Crooswijk.

Jan van Lint is ook de oprichter van bouwbedrijf "De Keij" B.V. in 1984 geweest waar hij ruim 22 jaar directeur was. Op zijn 65-jarige leeftijd in 2006 heeft hij besloten bouwbedrijf "de Keij" te verkopen. Bouwbedrijf "de Keij" was toen het 3e grootste onderhoudsbedrijf van de regio Rotterdam en omstreken en heeft zeer veel onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd voor de diverse woningstichtingen die Rotterdam rijk was.

In 2007 richtte Jan van Lint het technisch adviesbureau "Solid Productions" op.
Omdat het aannemersvak hem nooit losgelaten heeft, besloot hij om 6 jaar later, ondanks de financiële crisis "Citadel Aannemingsbedrijf B.V." op te richten.

De financiële crisis is paradoxaal geweest waar veel aannemers zijn gestopt door een gebrek aan werk of financiële middelen. Echter bleek er ook veel kennis te verdwijnen ten behoeve van datgene wat nog wel onderhouden, verbouwd of gebouwd moest worden.
Citadel is opgericht met de overtuiging dat een klein team met grote vakkennis dit gebrek kon opvullen. Met zijn kennis en ervaring heeft Jan als doel gesteld een modern en klantgericht bedrijf op te richten met een kleine specialistische kern aan mensen.

Gezien ons huidige succesvol gerealiseerd oeuvre in onderhoud, renovaties en nieuwbouw, van parkeergarages tot en met rijksmonumenten,
blijken wij tot op heden een waardevolle aanwinst in de aannemerij.

Contact opnemen met de heer Jan van Lint kan via info@citadelbouw.nl of telefoonnummer 0180 756 697.