Afbeelding van het verbouwen van een groot gebouw met op de voorgrond een kraan.

NEN-EN-ISO 14001:2015

Citadel Aannemingsbedrijf B.V. hecht veel waarde aan veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, kwaliteit en het milieu.

Om deze te waarborgen maken we gebruik van onafhankelijke certificeringsbureaus om onze werkzaamheden te toetsen.

Download hier ons certificaat:
Certicaat NEN-EN-ISO 14001:2015

Logo ISO 9001 certificering door Bureau Veritas

Milieumanagement volgens de norm NEN-EN-ISO 14001:2015.

Bij Citadel Aannemingsbedrijf B.V. streven we naar duurzaamheid als kern van onze bedrijfsvoering. Wij geloven in het belang van milieubescherming en streven ernaar om onze impact op het milieu voortdurend te verminderen. Met ISO 14001-certificering als ons kompas, hebben we ons gecommitteerd aan een systematische aanpak om milieuprestaties te verbeteren en milieu-risico's te beheersen.

Het NEN-EN-ISO 14001 gecertificeerde milieumanagementsysteem is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Het stelt ons in staat om onze milieuverplichtingen te beheren, onze prestaties te meten en continu te verbeteren. Door de eenvoudige en professionele opzet van ons managementsysteem kunnen we concrete acties ondernemen om onze milieudoelstellingen te bereiken en onze impact op het milieu te minimaliseren.

Citadel Aannemingsbedrijf B.V. wil zo efficiƫnt mogelijk omgaan met fossiele brandstoffen om zodoende de uitstoot van CO2 zo laag mogelijk te houden. Hiervoor worden de energie- en emissiestromen in kaart gebracht middels de Milieubarometer en worden maatregelen en besparingen gepland en uitgevoerd waardoor wij binnen enkele jaren een milieuwinst bereiken.

De CO2 prestatieladder is gepubliceerd op de website van Milieubarometer. Bekijk deze via onderstaande link.
https://www.milieubarometer.nl/CO2-footprints/co2-footprint/citadel-aannemingsbedrijf-bv-citadel-aannemingsbedrijf-bv-2023-jaar/